Vielä kerkeää suurkuoroon tai muuten vaan mukaan!

Laulujuhlien pääjuhlassa, Joensuun Laulurinteellä lauantaina lauletaan 6.8. entisten nuorten Lauantain toivotuissa levyissä ja Sävelradiossa kuultuja rakkaita ja muistoja herättäviä ikivihreitä. Laulujuhlat on myös oiva tilaisuus kutsua mukaan nykyisiä ja nuoruuden ystäviä tapaamaan, tunnelmoimaan ja laulamaan yhdessä pääjuhlassa ja 4.-5.8. Joensuun torilla ja keskustassa, jossa kaikuu laulu laidasta laitaan. Ohjelmistoa on kuoroesityksistä aina marssilauluihin ja kupletteihin.

Suurkuoroon ilmoittautuminen on käynnissä ja hotellit täyttyvät pikkuhiljaa Joensuussa ja lähialueilla. Tavoitteena on  7 000 osallistujaa. Suurkuoroon valmistautuvat kuorot harjoittelevat ympäri maan.  Suurkuoroon voivat päästä myös yksittäiset laulajat osallistumalla ennen pääjuhlaa harjoituksiin. Tapahtuman tuottaja Markku Sivonen kertoo, että edellisen Laula kanssain -tapahtuman 2013 suurkuoron osallistujamäärän 1 400 ylittyminen on hyvin lähellä.

Joensuun Areenalla voi nauttia perjantaina 5.8. karjalaisesta laulu-, tanssi- ja musiikkikulttuurista. Suosittu Karjalaisen kansan messu on siirretty Joensuun evankelisluterilaiseen kirkkoon. Kaikki tiedot löytyvät netistä www.laulakanssain.fi.

Avoin tapahtuma, mukaan pääsee taustayhteisöstä riippumatta: Jos netti-ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, voit ilmoittautua (vastuuhenkilön yhteystiedot ja laulajien ja yleisön lista) myös Sepon sähköpostiin. Majoitukset www.visitkarelia.fi, p. 0207 434 660, sales[at[visitkarelia.fi.

Lisätietoja: Seppo Mustonen, järjestösihteeri, Eläkeliitto, puh. 040 7257 037, (09) 7257 1187,
seppo.mustonen[at]elakeliitto.fi. www.elakeliitto.fi, www.laulakanssain.fi.