Valtioneuvoston suositusten mukaisesti myös Suomen Työväen Musiikkiliitossa on siirrytty pääosin etätöihin. Tästä syystä fyysinen toimistomme ei ole auki kuin erikseen sovittaessa ja silloinkin toivomme, että vierailijat ja asiakkaat tulevat toimistollemme vain ehdottoman terveinä. Etätyöjärjestelyistä johtuen tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse.

Seuraamme virallisia ohjeita koronaviruksen aiheuttamien poikkeustilanteiden osalta. Aitoon musiikkikurssien järjestelyt ja suunnitelmat jatkuvat tällä hetkellä normaaliin tapaan. Toivottavasti pääsemme leireilemään yhdessä kesällä! Ilmoittautuminen on auki!

STM 100 -musiikkijuhlan järjestelyt jatkuvat normaalisti. Osallistumiskysely tulee jäsenistölle aikataulun mukaisesti vielä tänä keväänä.

Suomen hallituksen tiukennettujen kokoontumisrajoitusten vuoksi ryhmiemme säännöllinen harjoitustoiminta on katkolla. Selvitämme tällä hetkellä, miten TSL-tukea voi käyttää etäopetukseen. Tiedotamme asiasta heti, kun meillä on tietoa.

Haluaisimme nostaa esiin myös huolen kuoron- ja orkesterinjohtajien toimeentulosta. Moni johtaja toimii freelancer-pohjalta, joten monelle tämä kevät tulee olemaan taloudellisesti haastava. Kannustamme jäsenryhmiämme pohtimaan, onko johtajan palkanmaksua mahdollista jatkaa normaalisti, vaikka harjoitukset olisivat keskeytetty. Miettikää yhdessä myös, miten saatte pidettyä musiikkiharrastustanne yllä, vaikkette pääsisi yhteisesti kokoontumaan!