Marjukka Manner on valittu Suomen Työväen Musiikkiliiton uudeksi musiikkisihteeriksi. Manner aloittaa tehtävässä 1.11.2019.

Marjukka Manner on koulutukseltaan musiikkipedagogi (AMK). Musiikkiliitossa työskentelyn lisäksi hän johtaa kolmea kuoroa, Mäntän Naislaulajia, Sekakuoro Sommeloa ja Jyväskylän Musica-kuoroa, sekä soittaa alttoviulua.

Marjukka Manner on työskennellyt Suomen Työväen Musiikkiliitossa vuodesta 2015 lähtien eri tehtävissä, mm. tuotantosihteerinä ja toiminnanjohtajan sijaisena.

Suomen Työväen Musiikkiliitto on ensi vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan viettävä valtakunnallinen musiikin harrastajajärjestö, joka mm. julkaisee ja myy kuoro- ja puhallinorkesterinuotteja, järjestää koulutustapahtumia, julkaisee Työväen Sävel -lehteä sekä toimii musiikinharrastajien palvelu- ja asiantuntijaorganisaationa. STM järjestää vuosittain juhannuksen jälkeen Aitoon musiikkikurssit Pälkäneellä. STM:n perinteinen kesäkurssikokonaisuus sisältää mm. puhallinleirin, kapellimestarikursseja ja kuoronjohtokurssin sekä muita vuosittain vaihtuvia kursseja.

Suomen Työväen Musiikkiliitto etsii parhaillaan uutta osa-aikaista tuotantosihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoja STM:n 2019-tuotantosihteeri.