SEITSIKKOKATSELMUS NIVALASSA 30.3.2019

Nivalassa järjestetään ensimmäistä kertaa seitsikkoperinteen vaalimiseksi Nivalan Kiksaus – Valtakunnallinen seitsikkokatselmus.
 
Jokilaaksojen musiikkiopisto ja Nivalan kaupunki järjestävät kaikille avoimen seitsikkotapahtuman Nivalassa Kyösti Kallion koululla lauantaina 30.3.2019. Tapahtuma on suunnattu erityisesti torviseitsikoille, mutta kaikki seitsemänjäseniset kokoonpanot ovat lämpimästi tervetulleita.
 
Esityksen maksimikesto on 20 min / kokoonpano. Kaikki saavat palautteen nelijäseniseltä raadilta (raadin jäsenet vahvistetaan myöhemmin). Osallistumismaksu on 40 € / kokoonpano ja siihen sisältyy lounas.
 
Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 1.12.2018 ja päättyy 28.2.2019. Lisätietoja Jokilaaksojen musiikkiopiston vaskiensoiton opettajalta Mari Kaasinen-Annanperältä p. 040 187 2371 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumiset sähköpostitse edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.
 
Puhallinliitot STM, SOLI, SPOL ja FSSMF tukevat tapahtumaa lähettämällä katselmukseen yhden arvioijan katselmuksen raatiin.