Hyvinkäänkylän Puhallinorkesteri: SATA

Hyvinkäänkylän Puhallinorkesterin 100-vuotisäänite. Äänitteelle on valittu parhaita sävellyksiä sekä orkesterin historiasta että ennen kaikkea orkesterin viime aikojen toiminnasta. Äänitteen huipennuksena on Timo Forsströmin säveltämä tilausteos Kolme Juhlaa orkesterin 100-vuotisjuhliin.

Äänitteen tuotanto: Hyvinkäänkylän Puhallinorkesteri

Hinta: 15 € + toimituskulut

Ilmo Korhonen (laulu), Asko Vilén (säv. & san.): Kaipuu

Lauluja luonnosta, elämästä ja rakkaudesta.
Ilmo Korhonen, laulu
Asko Vilén, sävellys, sovitus ja sanoitus
Vesa Tuomi, piano ja harmonikka
Kisa Kujanpää, harmonikka ja piano
Kaarle Husgafvel, sello

Hinta: 10 € + toimituskulut

Rantasalmen Puhallinorkesteri: Rantasalmi - Rivage détroit

Äänite sisältää 16 puhallinorkesterikappaletta, kuten Monark Avenue (säv. Timo Forsström), Oho! (säv. Marja Ikonen) ja levyn nimikkokappale Rantasalmi - Rivage détroit (säv. Esko Heikkinen). Levyllä solisteina kuullaan Anu Ontrosta ja Joonas Asikaista. Levyn meininkiä pääsee fiilistelemään Baila!-musiikkivideolla.

Äänitteen tuotanto: Rantasalmen Puhallinorkesteriyhdistys

Hinta: 10 € + toimituskulut

Hyvinkään Työväen Mieskuoro: Meren aalloilla

Äänite sisältää meriaiheisia lauluja, joiden sovitukset ovat kuoron johtajat vuosien varrella tehneet. Levyllä kuullaan Hyvinkään Työväen Mieskuoron lisäksi kuoron yhteydessä toimivia pienyhtyeitä: Kultakurkkuja ja Otto Baritones -yhtyettä.

Hyvinkään Työväen Mieskuoro on perustettu vuonna 1923 ja se on Hyvinkään aktiivisin kuoro edustaen kotikaupunkiaan sekä Suomessa että ulkomailla. Kuoron ohjelmistoon kuuluu perinteisten mieskuorolaulujen lisäksi kevyttä ja kotoista musiikkia. Kuoroa on johtanut syksystä 2011 alkaen kanttori Taru Paasio. Lue lisää kuoron omilta kotisivuilta!

Hinta: 10 € + toimituskulut

 

Tilaukset osoitteeseen: info