Aitoon musiikkikurssien kapellimestarien mestarikurssi järjestetään 24.6.−1.7.2024 Anna Tapion koululla Aitoossa Pälkäneellä. Kurssi alkaa siis heti juhannuksen jälkeisenä maanantaina ja päättyy ma 1.7. pidettävään päätöskonserttiin.

Kapellimestarien mestarikurssi on tarkoitettu kapellimestarina / orkesterin varajohtajana jo toimiville ja alan opiskelijoille. Kurssilla opiskellaan sekä puhallinorkesterin kanssa että luennoilla. Puhallinleirin A-orkesteri toimii mestarikurssin harjoitusorkesterina.

Kurssilla opiskellaan kapellimestarin tehtäviin liittyviä eri aihealueita, niin johtamistekniikkaa, tulkintaa kuin puhallinorkesterin harjoittamistakin. Kurssin kouluttajana toimii kapellimestari ja kuoronjohtaja Juha Törmä.

Kurssilla käytetään opetuksen apuna videointia. Kurssin opetus on ryhmäopetusta. Kapellimestarikurssilaisten toivotaan myös soittavan mukana A-orkesterissa.

Lisäopetus

Kurssilaisten on lisämaksusta mahdollista saada opetusta instrumenttiopetuksen soitinvalikoiman soittimissa tai laulussa. Voit valita lisäopetuksen useammassa oppiaineessa, kussakin joko 6 x 30 minuuttia tai 6 x 45 minuuttia (laulutunnit 3 x 30 min).

Soittotuntipaketin soitinvalikoima: huilu / pikkolo, oboe, klarinetti, saksofoni, fagotti, käyrätorvi, trumpetti, pasuuna, baritonitorvi, tuuba ja lyömäsoittimet.

Instrumenttiopetuksen opettajat löytyvät Henkilökunta-sivulta.

Lisätuntipaketteja on tarjolla rajoitettu määrä.

Konsertit

Kapellimestarikurssin aikana järjestetään useita konsertteja. Lue lisää Konsertit-sivulta!

Kurssien osallistumismaksut

Kurssihinnat  
Kapellimestarien mestarikurssi 700 €
Kapellimestarien mestarikurssi STM:n jäsenille 660 €
Lisähinnat  
Soittotuntipaketti 6 x 45 min
240 €
Soittotuntipaketti 6 x 30 min
160 €
Laulutuntipaketti 3 x 30 min 80 €


Kurssihinnat sisältävät kapellimestarikurssin opetuksen ja täysihoidon (ruokailut ja majoitus kahden hengen huoneissa Anna Tapion koululla).

Jos haluat osallistua kursseille ilman majoitusta, voit kysyä kurssihintoja ateriapaketilla STM:n toimistosta (info tai p. 050 414 3442).

Yhden hengen huoneessa yöpyminen on mahdollista lisämaksusta (120 €). Yhden hengen huoneita on kuitenkin rajoitettu määrä, joka varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Aitoon musiikkikurssien ilmoittautumisaika on päättynyt ja kapellimestarien mestarikurssi on täynnä. Peruutuspaikkoja voi tiedustella Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta.

Kurssien osanottajille lähetetään viimeistään viikolla 24 kurssikirje ja lasku kurssimaksusta.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisajan päätyttyä peruutukset maksutta vain pätevistä syistä (ns. force majeure, sairastuminen), muista syistä peruutusmaksu on 120 €. Ennen ilmoittautumisajan päättymistä peruutus on maksuton. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, peritään osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Peruutukset Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistoon p. 050 414 3442 tai info.

Lisätietoja

Lisätietoja Aitoon musiikkikurssien käytännön asioista voit lukea Yleisinfo-sivulta. Lisätietoja saa myös Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 050 414 3442 / 040 702 3470 tai info.

Seuraa kursseja myös Facebookissa!