Kurssi ​ on suunnattu kuorolaulajille ja muille äänenkäytön kehittämisestä kiinnostuneille laulajille. ​

Ääni ja sen käyttäminen on osa ihmisen kokonaisuuden toimintaa. Kurssilla tutustumme tähän kokonaisuuteen mm. Alexander-tekniikan keinoja käyttäen. ​Käytännön työskentelyn kautta tutkimme, miten on mahdollista löytää kevyempi tapa olla, liikkua ja antaa äänen toimia. ​Kun olemiseen ja liikkumiseen käytetty ylimääräinen jännitys vähenee, pääsevät myös hengitykseen ja äänentuottoon osallistuvat lihakset toimimaan vapaammin. Äänelle tulee lisää tilaa ja siitä tulee ilmaisuvoimaisempi.

Kurssille tarvitset mukaan mukavan vaatetuksen, jossa voit liikkua ja maata lattialla jumppapatjan päällä. Valitse etukäteen ainakin yksi laulu, jota voit työskentelyn yhteydessä laulaa ilman nuottia. Ota nuotti myös kurssille mukaan.

Kurssin kouluttajana toimii Katja Harilo.

Kurssi alkaa to 1.7. n. klo 11 ja päättyy la 3.7. n. klo 16.

Kurssihinnat  
Kurssimaksu 240 €
Kurssimaksu STM:n jäsenryhmien jäsenille
200 €


Kurssihinnat sisältävät kurssin opetuksen ja täysihoidon (ruokailut ja majoitus kahden hengen huoneissa Anna Tapion koululla).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt ja kurssi on täynnä. Voit tiedustella peruustuspaikkoja STM:n toimistosta, p. 050 414 3442 tai info.

Ilmoittaudu kurssille!

Ilmoittautuminen on sitova. Aitoon musiikkikursseilla on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssien osanottajille lähetetään kesäkuussa kurssikirje ja lasku kurssimaksusta. Kurssipaikan voi vahvistaa maksamalla kurssilaskun eräpäivään mennessä.

Peruutusehdot

Mikäli kurssin osanottaja joutuu perumaan osallistumisensa pätevistä syistä (ns. force majeure, sairastuminen) ilmoittautumisajan päätyttyä, ei peruutusmaksua veloiteta. Muista syistä peruutusmaksu on 30 €. Peruutukset Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistoon p. 050 414 3442 tai info.

Lisätietoja

Lisätietoja Aitoon musiikkikurssien käytännön asioista voit lukea Yleisinfo-sivulta. Lisätietoja saa myös Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 050 414 3442 tai info.