Kurssihinnat

Hinnat sisältävät kurssien opetuksen ja lähiopetuspäivien täysihoidon (ruokailut ja majoitus kahden hengen huoneissa Anna Tapion koululla).

Kapellimestarikurssi 320 €
Kuoronjohtokurssi 320 €
Hyvinvointia äänelle -kurssi 240 €

 

STM:n jäsenorkesterien/-kuorojen jäsenille kurssihinnoista 40 € alennus

Jos haluat osallistua kursseille ilman majoitusta, voit kysyä kurssihintoja ateriapaketilla STM:n toimistosta (info tai p. 050 414 3442).

 

Etäopetuksen (instrumenttiopetus) hinnat

Hinnat sisältävät instrumenttiopetuksen (150 min etäopetusta ja 90 min ryhmäopetusta) etäopetuksena

Instrumenttiopetus (puhallin- ja lyömäsoittimet) 100 €

 

Lisähinnasto

Laulutuntipaketti 150 min (lähiopetus)
100 €
Laulutuntipaketti 90 min (lähiopetus) 65 €
Soittotuntipaketti* 150 min (etäopetus)
80 €
Soittotuntipaketti* 90 min (etäopetus)
50 €

 

* Tuntipaketin soitinvalikoima: huilu, oboe, trumpetti ja lyömäsoittimet. Lue lisää instrumenttiopetus-sivulta! Tuntipaketteihin ei sisälly instrumenttiopetuksen ryhmäopetus.

Kaikkia lisätuntipaketteja on tarjolla rajoitettu määrä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille on päättynyt, mutta voit tiedustella vapaita kurssipaikkoja STM:n toimistosta, p. 050 414 3442 tai info.

Kurssille ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, johon pääset alla olevien linkkien kautta.

Tietojen täyttämisen jälkeen paina "lähetä". Ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä ei tule automaattista vahvistusviestiä, vaan Suomen Työväen Musiikkiliiton henkilökunta vahvistaa ilmoittautumisen lähettämällä sähköpostiviestin muutaman päivän sisällä.

Ilmoittaudu KAPELLIMESTARIKURSSILLE

Ilmoittaudu KUORONJOHTOKURSSILLE

Ilmoittaudu HYVINVOINTIA ÄÄNELLE -KURSSILLE

Ilmoittaudu INSTRUMENTTIOPETUKSEEN

 

Ilmoittautuminen on sitova. Aitoon musiikkikursseilla on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssien osanottajille lähetetään kesäkuussa kurssikirje ja lasku kurssimaksusta. Kurssipaikan voi vahvistaa maksamalla kurssilaskun eräpäivään mennessä.

Peruutusehdot

Mikäli kurssin osanottaja joutuu perumaan osallistumisensa pätevistä syistä (ns. force majeure, sairastuminen) ilmoittautumisajan päätyttyä, ei peruutusmaksua veloiteta. Muista syistä peruutusmaksu on 50 € (puhallinyhtye-, kapellimestari-, kuoronjohto- ja kuorosovituskurssit) / 30 € (hyvinvointia äänelle -kurssi, instrumenttiopetus). Peruutukset Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistoon p. 050 414 3442 tai info.

Lisätietoja

Lisätietoja Aitoon musiikkikurssien käytännön asioista voit lukea Yleisinfo-sivulta. Lisätietoja saa myös Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 050 414 3442 tai info.