Aitoon musiikkikurssit 29.6.–6.7.2021

Aitoon musiikkikurssit järjestetään alustavien suunnitelmien mukaan jälleen 29.6.–6.7.2021 Aitoossa, Pälkäneellä. Seuraamme kuitenkin tiiviisti koronavirusepidemian aiheuttamia suosituksia ja rajoituksia, ja tiedotamme tällä sivustolla mahdollisista muutoksista Aitoon musiikkikurssien toteuttamiseen.

Mikäli kurssit päästään toteuttamaan suunnitelmien mukaan, on kurssien ohjelmassa

  • 29.6.–6.7.2021 puhallinorkesterileiri kaikenikäisille ja -tasoisille puhallin- ja lyömäsoitinten soittajille sekä soittoharrastustaan aloittaville. Leirillä on mahdollisuus soittaa neljässä eritasoisessa puhallinorkesterissa, lisäksi tarjotaan opetusta yhdessä tai useammassa instrumentissa sekä musiikin hahmotusaineissa. A-orkesteria johtaa Juha Törmä, B-orkesteria Marja Ikonen ja C- ja D-orkestereita Janne Ikonen.
  • 29.6.–6.7.2021 kapellimestarien perus- ja mestarikurssit, kouluttajina Marja Ikonen (peruskurssi) ja Juha Törmä (mestarikurssi)
  • 29.6.–4.7.2021 kuoronjohtokurssi kuoronjohtajille ja varajohtajille, kurssille voi tulla myös ilman aiempaa johtamiskokemusta. Kouluttajina Markus Yli-Jokipii ja Timo Lehtovaara.
  • 29.6.–2.7.2021 kuorosovituskurssi kuorolle ja lauluyhtyeelle sovittamisesta kiinnostuneille, kouluttajana Timo Lehtovaara
  • 2.–4.7.2021 hyvinvointia äänelle -kurssi kuorolaulajille ja muille äänenkäytön kehittämisestä kiinnostuneille laulajille, kouluttajana Katja Harilo

Ilmoittautuminen kursseille alkaa näillä näkymin huhtikuussa, jolloin myös tiedotetaan mahdollisista muutoksista kurssien ohjelmaan tai kestoon. Seuraa kurssien tiedotusta tällä sivustolla tai Facebookissa!

 


 

Aitoon musiikkikurssit löytyy myös Facebookista! Aitoon musiikkikurssit järjestää Suomen Työväen Musiikkiliitto ry.

Lisätietoja Aitoon musiikkikursseista saa Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 010 322 6644 tai info.

   

___________________________

Aitoon musiikkikurssit is an educational summer event. The venue will be Anna Tapio school, Aitoo, Finland.

For more information in English, please contact our office (info).

You can also check our event page on Facebook!