Yhtyelaulukoulutus Tampereella 13.–14.2.2016

Nuorten Kuoroliiton tuleva koulutusvuosi pyörähtää käyntiin 13.–14.2.2016 Tampereella nuorille suunnatun yhtyelaulukoulutuksen myötä. Kouluttajana toimii Ida Olsonen Ensemble Normasta! Koulutukseen voivat osallistua sekä jo pidempään yhdessä laulaneet kuin vasta juuri yhtyelaulua aloittelevat kokoonpanot. Yhtyeillä on kurssille tullessaan hyvä olla harjoiteltuna muutaman kappaleen vapaavalintainen ohjelmisto.

Koulutuspaikkana toimivat Pirkanmaan musiikkiopiston tilat (Eteläpuisto 4). Koulutus toteutetaan mestarikurssiperiaatteella eli osallistujat kuuntelevat myös toistensa lauluyhtyetunteja.

Kurssin osallistumismaksu liiton jäsenille on 220 €/yhtye (maks. 4 laulajaa), jokaisesta seuraavasta laulajasta 50 € lisämaksu. Muille kuin liiton jäsenille hinta on 60 € per laulaja. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen sekä ruokailut.

Kauempaa tuleville kurssilaisille on varattu pieni kiintiö Dream Hostellista (Åkerlundinkatu 2). Yö 4 hengen huoneessa maksaa 28 € henkilöltä, hinta sisältää aamupalan.

Ilmoittautumiset alkavat joulukuun alussa ja päättyvät 15.1.2016.

Kuoronjohtajakoulutus 13.2.2016 Tampereella

Nuorten Kuoroliitto järjestää Pirkanmaan musiikkiopistolla (Eteläpuisto 4) lauantaina 13.2. yksipäiväisen kuoronjohtajakoulutuksen. Kurssin kouluttajana toimii Suomessa ja maailmalla tunnustettu ja pitkän uran lapsi- ja nuorisokuorojen parissa tehnyt Kari Ala-Pöllänen. Koulutus on suunnattu kaikille lapsi- ja nuorisokuorojen parissa työskenteleville kuoronjohtajille ja musiikinopettajille. Koulutus soveltuu myös opiskelijoille.

Koulutuksessa herätellään toisenlaista ajattelua lapsikuoronjohtamisen dynamiikasta ja harjoittamisesta sekä saadaan monipuolisia vinkkejä lapsikuorojen kanssa toimimiseen.

Kurssin osallistumismaksu on 90 € Nuorten Kuoroliiton jäseniltä ja 100 € muilta. Maksu se sisältää koulutuksen lisäksi lounaan ja iltapäiväkahvit.

Ilmoittautumiset alkavat joulukuussa ja päättyvät 15.1.2016.

Lue lisää molemmista koulutuksista nettisivuiltamme http://nukl.sulasol.fi, josta löytyy myös linkki ilmoittautumislomakkeisiin.

 

Nuorten Kuoroliitto ry
Klaneettitie 6–8
00420 Helsinki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 010 8200 238, 010 8200 239