Sulasolin Uudenmaan piiri järjestää yhtyelaulukoulutusta yhdessä OK-Opintokeskuksen ja Vaskivuoren lukion kanssa Vantaalla, 6.2.2016, kuten monena vuonna tätä ennen.
Osoite on Virtatie 4, 01620 Vantaa (Myyrmäki).

Päivään sisältyy sekä koulutusta että yhtyelaulukilpailu, molemmat avoimia. Koulutuksen ja kilpailun pääsuunnittelijana ja -tuomarina toimii Keimo Joensuu, muut kouluttajat tulevat lauluyhtye Rajattomasta: Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Essi Wuorela. Kilpailutuomareina toimivat Keimo Joensuu (pj), Essi Wuorela ja Hannu Lepola.

Yhtyekilpailu alkaa klo 17.00, ja yleisöllä on tähän vapaa pääsy, joten kannustusjoukot runsaasti mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN
Kirjeitse tai sähköpostilla piirin sihteerille Marja-Liisa Jylhä, Laajaniitynkuja 1 A 4 01620 Vantaa tai email maije.jylha[ä]kolumbus.fi tai taloudenhoitaja Pauli Ahvenaiselle email pauli.ahvenainen[ä]elisanet.fi. Ilmoittautumisaika päättyy 5.1.2016. Jotta voisimme suunnitella koulutuksen vastaamaan mahdollisimman hyvin yhtyeiden tarpeita, pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä seuraavia tietoja:

  • yhtyeen nimi, kotipaikka ja ”kotikuoro”, jos sellainen on
  • yhteyshenkilön yhteystiedot
  • laulajien nimet
  • laulukokemus, koulutus, kilpailut, esiintymiset (sopii myös aloittaville)
  • viimeisin ohjelmisto
  • osallistutteko ruokailuun (mahdolliset ruoka-allergiat!)

OSALLISTUMISMAKSUT
Osallistumismaksut sekä koulutukseen että kilpailuun:

  • 220 euroa/yhtye Sulasolin jäsenet
  • 240 euroa/yhtye muut

Jos yhtye osallistuu myös kilpailuun, ei kilpailumaksua enää peritä.

Maksut suoritetaan piirin tilille: FI40 2162 1800 0215 84 5.1.2016 mennessä. Merkitkää maksuun myös yhtyeen nimi. Mikäli kilpailuun osallistuva yhtye peruuttaa osallistumisensa 24.1.2010 jälkeen, maksua ei enää palauteta.

Koulutuksessa ei enää harjoitella stemmoja, vaan pyydämme yhtyeitä valitsemaan oppimateriaaliksi muutaman valmiiksi harjoitellun kappaleen. Nuoteista tulee ottaa kopiot kouluttajille, valmiiksi neljänä kappaleena.

Koulutusta ja kilpailua koskeviin kyselyihin vastaa: Keimo Joensuu p. 040-5555601, email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käytännön järjestelyjä koskeviin kysymyksiin vastaa sihteeri p. 050-3524334 tai yllä olevalla sähköpostilla.

Kilpailun säännöt ovat luettavissa piirin kotisivuilta :uudenmaanpiiri.sulasol.net

TERVETULOA!