Puhallinorkesterien SM-kilpailu järjestetään ensi keväänä Tampere-talossa. Kilpailu on tarkoitettu kaikille puhallinorkestereille ympäri Suomen, ja sen tavoitteena on edistää suomalaista puhallinorkesteritoimintaa ja puhallinmusiikkia.

Kevään 2022 SM-kilpailun järjestää Tampereen puhallinorkesteriyhdistys ry (Tampu), jonka jäseninä on Tampereen seudulla toimivia puhallinorkestereita ja soittokuntia. Puhallinorkesterien SM-kilpailu on järjestetty Tampereella aikaisemmin jo kahdesti, vuosina 2007 ja 2011. Alunperin valtakunnalliset harrastajamusiikkiliitot (Suomen Puhallinorkesteriliitto SPOL, Soitinmusiikkiliitto SOLI, Suomen Työväen Musiikkiliitto STM ja Finlands svenska sång- och musikförbund FSSMF) myönsivät kisojen järjestämisoikeuden Tampereelle jo keväälle 2020, mutta koronatilanteen takia kisat siirrettiin keväälle 2022.

Kevään 2022 SM-kilpailussa on neljä eri sarjaa harrastajaorkestereille (A-, B- ja C-sarjat ja vapaa sarja) sekä ammattisarja. Kilpailun eri sarjoihin osallistuvat orkesterit saavat palautetta tuomaristolta, ja kilpailussa jaetaan raha- ja tunnustuspalkintoja. Ilmoittautuminen alkaa 1.10.2021 ja päättyy 28.2.2022. Kilpailusäännöt ja ohjeet ilmoittautumiseen sekä kaikki kilpailuun liittyvä tiedotus ja uutisointi löytyy kilpailun internetsivulta osoitteessa www.posmk.fi

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Tampereelle keväällä 2022!

Lisätietoja: www.posmk.fi

Kilpailuun liittyvät tiedustelut:

tampu.infoTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tampu / puheenjohtaja Päivi Pyymäki, p. 0400 891 964